FEMARELLE 50+ RECHARGE 56 KAPS

Arvosana:
100% of 100

Tieteellisissä tutkimuksissa Femarellella on todettu olleen positiivia vaikutuksia estrogeenitason laskusta johtuviin oireisiin, kuten kuumiin aaltoihin, yöhikoiluun, mielialojen vaihteluun ja uniongelmiin, nopeasti ja ilman hormonihoitoon liittyviä riskejä

Femarelle Rechargen pääainesosa on käsitellystä ja fermentoidusta soijasta valmistettu DT56a. Valmiste sisältää myös B6-vitamiinia, joka edistää hormonitoiminnan säätelyä, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston normaalia toimintaa sekä osallistuu normaaliin energia-aineenvaihduntaan.

Tuotteet on kehitetty ja tutkittu tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien naisten terveyden asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää www.femarelle.fi

Pakkauskoko:
56 KAPS
Markkinoija:
Avia Pharma
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
34,20 €

Femarelle® Recharge tarjoaa luonnollista helpotusta vaihdevuosioireisiin noin 50-vuotiaille naisille, joiden kuukautiset ovat harventuneet tai loppuneet.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli kaksi kertaa vuorokaudessa (aamuin illoin). Voidaan ottaa ruoan kanssa tai tyhjään mahaan.

• Suositeltu vuorokausiannos 2 kapselia sisältää:

• DT56a-Glycine max  644mg

(fermentoitu soijauute)

• Linum usitatissimum  216mg

(pellavansiemenuute)

• B6-vitamiini  2mg

(pyridoksiinihydrokloridi)

100% luonnollinen, gluteeniton, GMO-vapaa, kosher, halal.

Femarelle® on ravintolisä, joka ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Jos sinulla on lääkärinhoitoa vaativa sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, neuvottele lääkärin kanssa ennen kuin käytät Femarelle® -valmistetta. Ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

Säilytä huoneenlämmössä. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

56 kapselia

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:FEMARELLE 50+ RECHARGE 56 KAPS
Arvostelusi