FEMARELLE 60+ UNSTOPPABLE 56 KAPS

Vaikka vaihdevuotesi rankimpine oireineen olisivat jo ohi, estrogeenituotannon hiipuminen vaikuttaa edelleen kehoosi ja saatat kokea muutoksia kehossa.

Tieteellisissä tutkimuksissa  Femarellella on todettu positiivisia vaikutuksia mm. emättimen kuivuuteen, luuston haurastumiseen, unihäiriöihin ja matalaan energiatasoon nopeasti ja ilman hormonihoitoon liittyviä riskejä.

Femarelle Unstoppablen pääainesosa on käsitellystä ja fermentoidusta soijasta valmistettu DT56a. Valmiste sisältää myös  kalsiumia ja D-vitamiinia, joka edistää luuston pysymistä normaalina ja auttaa tasapainovaikeuksiin ja lihasheikkouteen liittyvää kaatumisriskiä. B2-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Biotiini auttaa limakalvoja, ihoa ja hiuksia pysymään terveinä.

Lue lisää www.femarelle.fi

Pakkauskoko:
56 KAPS
Markkinoija:
Avia Pharma
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
34,20 €

Femarelle® Unstoppable on tarkoitettu vaihdevuodet ohittaneille naisille ylläpitämään ja tukemaan hyvää elämänlaatua, kun elimistön estrogeenituotanto on vähäistä.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli kaksi kertaa vuorokaudessa (aamuin illoin). Voidaan ottaa ruoan kanssa tai tyhjään mahaan.

• Suositeltu vuorokausiannos 2 kapselia sisältää:

• DT56a-Glycine max  644mg

(fermentoitu soijauute)

• D-vitamiini (800KY)  20ug

• Riboflaviini  2mg

(B2-vitamiini)

• Biotiini  200ug

(B7-vitamiini)

• Kalsium  160mg

(karbonaattina)

100% luonnollinen, gluteeniton, GMO-vapaa, kosher, halal.

Femarelle® on ravintolisä, joka ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Jos sinulla on lääkärinhoitoa vaativa sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, neuvottele lääkärin kanssa ennen kuin käytät Femarelle® -valmistetta. Ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

Säilytä huoneenlämmössä. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

56 kapselia

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:FEMARELLE 60+ UNSTOPPABLE 56 KAPS
Arvostelusi